Fredericia Furniture
Pris
2 stk
5 stk
1 stk
KATEGORI
8 stk
9 stk
MÆRKE
37 stk

Fredericia Furniture

Fredericia Furniture er en dansk familieejet virksomhed, der i flere generationer har været med til at skabe respekt for dansk design på den internationale scene. Det startede som et dansk designhus med stort fokus på at udvikle og perfektionere design håndværket. De følger nogle simple principper for at opnå deres ambition om at skabe og levere kollektioner af moderne møbler, som har tidløst design i højsædet. Fredericia vælger deres materialer med omhu, sikrer høj kvalitet og funktionalitet med øje for detaljerne.

Læs mere om Fredericia Furniture her

Fredericia Furniture samarbejder med forskellige danske og internationale designere, som alle har øje for unikke designs. Dertil har Fredericia Furniture fokus på at pleje deres talentfulde designere for at opnå deres ambition om at udvikle unikke møbler, som udviser håndværksmæssig dygtighed og er æstetiske i deres udtryk.

Fredericia Furniture producerer danske klassikere af Børge Morgensen, Hans J. Wegner og Nanna Ditzel, samt mere nutidige designs udviklet af designere såsom Thomas Pedersen og Susanne Grønlund.
 


Om Holmrisonline


Kundeservice


Holmrisonline A/S     Mindet 2. 2. Sal     8000 Aarhus C.     Tlf. 40 44 47 47     info@holmrisonline.dk
Tilmeld Nyhedsbrev