Frandsen Project
Pris
1 stk
KATEGORI
5 stk
MÆRKE
5 stk

Frandsen Project

Dekorative lamper til kontoret


Frandsen Project er en selvkørende dansk virksomhed under Frandsen Group, som i samarbejde med forskellige designere skaber flot og dekorativ belysning. De har designet og markedsført lamper, der repræsenterer dansk håndværk og kvalitet i over 40 år. Frandsen Project producerer blandt andet flotte og eksklusive bordlamper, som gør sig godt på ethvert skrivebord, og de fine lamper er med til at skabe et stilet og hyggeligt miljø på arbejdspladsen.

Gratis rådgivning: Kontakt os og få en skræddersyet kontorløsning til din virksomhed.Læs mere om Frandsen Project her

Den danske producent af belysning er internationalt kendt for at skabe og udvikle eksklusive produkter og lampekollektioner, og lamperne kombinerer god kvalitet med flot og eksklusivt design.

Frandsen er eksperter i belysning og udvikler deres produkter in-house. Læs om de enkelte lamper under hvert produkt.

Om Holmrisonline

Kontormøbler og designmøbler til kontoret har været kernefokus hos Holmris i 3 generationer. Vi har store krav til produktionen og ønsker kun at forhandle det ypperste til det moderne kontor.

HolmrisOnline leverer møbler i høj kvalitet fra egne fabrikker og en lang række anerkendte brands. Hos Holmrisonline.dk finder du møbler til mødelokale, konferencerum, undervisningslokale, café og loungeområde. Vi leverer i hele Danmark og kan også hjælpe med opbæring og montering.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf., mail eller via chatten, hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller søger gode råd til indretningen.

Åbningstider:
Mandag - Torsdag:
Kl. 8.00 - 16.00
Fredag:
Kl. 8.00 - 15.000

Holmrisonline A/S     Mindet 2. 2. Sal     8000 Aarhus C.     Tlf. 40 44 47 47     info@holmrisonline.dk
Klik mig