Fae et loesningsforslagFå et gratis løsningsforslagVi har 30 års erfaring med indretning til virksomheder, det offentlige og undervisningssektoren, så hvis du har brug for et tilbud på møblering af kontorer, kantine, mødelokaler eller loungeområder, så vil vi altid gerne hjælpe dig med at finde den rette løsning.

Nyt samarbejde med Indretningsarkitekt mDD, Susanne Magelund


Vi er glade for at kunne præsentere indretningsarkitekt, Susanne Magelund, som ny samarbejdspartner hos Holmrisonline A/S. Vi har kendt og arbejdet sammen med Susanne i flere år, og hun har løst specifikke indretningsopgaver for vores kunder med stor succes.

Susanne arbejder som selvstændig indretningsarkitekt med kontor i Svendborg og løser opgaver for både forhandlere som os, og direkte for slutkunder, som ønsker hjælp til indretningen. Susanne er uvildig rådgiver og gør en dyd ud af at levere løsninger, der har fokus på den enkelte kunde og lever op til dennes behov. Når du taler med Susanne, vil du blive spurgt om, hvad lokalet skal bruges til, hvad I gerne vil udstråle, og hvilke værdier indretningen skal understøtte.


Funktionalitet, design og budget

Med Susannes mange års erfaring er vi sikre på, at I er i gode hænder, og at hun vil kunne finde en løsning, der passer til jer i forhold til funktionalitet, design, udtryk og budget. Men I får også en sparringspartner, som ikke er bange for at provokere.

Indretningsarkitekt MDD, Susanne Magelund:

”Dyre italienske designlamper interesserer mig ikke – men det gør funktion! Det nytter ikke at fylde rummene med lækre designmøbler og smarte lamper, hvis det ikke fungerer. Discount i metermål fra hurtige møbelsælgere er sjældent en god investering. Jeg hjælper dig med at få størst mulig effekt for dine penge og skaber langtidsholdbare løsninger”


”Jeg giver dig løsninger, du ikke vidste, du kunne få og arbejder med rumdesign ud fra den nyeste viden om adfærdsarkitektur, intelligent design, strategisk indretning og nudging.”


Få tilbud på et professionelt indretningsforslag


Hvis du har et nyt lokale eller en ny bygning, du er tvivl om, hvordan du skal indrette, eller måske har du et eksisterende lokale, som, du ikke synes, fungerer, så har du mulighed for at få et professionelt indretningsforslag i 3D. Alt vi skal bruge er målfaste tegninger og gerne fotos af lokalet.


Prisen afhænger af opgaven, så kontakt os i dag og få et tilbud på et indretningsforslag. Hvis løsningen bliver til en ordre hos Holmrisonline, så får du tegningen kvit og frit. Udfyld nedenstående formular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.


Navn
Kontaktperson
Mail
Telefon nr.
Bemærkninger
 


Om Holmrisonline


Kundeservice