Brevkasse for Kontormøbler, Indretning og Ergonomi
Ønsker du at stille et spørgsmål til brevkassen om ergonomi, indretning og kontormøbler?

Sidder du med et spørgsmål til os, så er du mere end velkommen til at stille det her. Måske er du i tvivl om, hvordan du vælger en ergonomisk kontorstol, hvordan du indstiller dit hæve sænkebord, hvordan du får dæmpet støjen på kontoret, eller måske har du haft en diskusprolaps og har særlige behov til dine kontormøbler.

Uanset hvilke spørgsmål du sidder inde med, skal du endelig ikke holde dig tilbage. Vi ved en masse om kontormøbler, indretning og ergonomi, og vi deler gerne ud af denne viden, som bygger på over 30 års erfaring.

Stil dit spørgsmål til brevkassen i kommentarfeltet herunder, så vender vi tilbage med et svar. Du behøver ikke skrive dit fulde navn, men din e-mailadresse skal dog være korrekt. Det er kun os, der kan se din mailadresse, og vi offentliggør den naturligvis aldrig. Hvis dit spørgsmål også kan komme andre til gode, viser vi dem svaret på vores side med spørgsmål og svar.

Se også vores blog under fanen Rådgivning, hvor vi løbende laver indlæg, som inspirerer til, hvordan du skaber et godt, fysisk arbejdsmiljø.

Navn
Mail
Skriv dit spørgsmål her...
 


Om Holmrisonline


Kundeservice


Holmrisonline A/S     Mindet 2. 2. Sal     8000 Aarhus C.     Tlf. 40 44 47 47     info@holmrisonline.dk
Tilmeld Nyhedsbrev