Foredragssal og Aula
Pris
3 stk
7 stk
KATEGORI
4 stk
2 stk
MÆRKE
4 stk
6 stk

Foredragssal og Aula

Skal I have nye møbler til skolens foredragssal eller aula?

Så tag et kig på vores udvalg af stole. Der er mange at vælge imellem: flere farver og udformninger.

Derudover kan vi også levere smarte flipborde, som udmærker sig ved stor fleksibilitet og funktionalitet og ikke mindst stolevogne, så foredragssalen eller aulaen hurtigt kan fyldes eller tømmes for stole afhængigt af, hvad I skal bruge lokalet til.


Gratis rådgivning: Kontakt os og få en skræddersyet kontorløsning til din virksomhed.Læs mere om møbler til foredragssalen og aulaen

Salg af møbler til skoler

Holmrisonline har over 30 års erfaring i salg af møbler til kontraktmarkedet og vi er fokuserede på opgaven om at sælge de bedste møbler til den bedste pris og vore kunder er erhvervslivet, undervisningssektoren og offentlige institutioner.

Har I spørgsmål vedrørende møbler til skolers foredragssale og aulaer, så skriv i chatten her på siden, på vores mail info@holmrisonline.dk eller ring til os på 40 44 47 47. Så finder vi sammen den løsning der passer for jer.

Om Holmrisonline

Kontormøbler og designmøbler til kontoret har været kernefokus hos Holmris i 3 generationer. Vi har store krav til produktionen og ønsker kun at forhandle det ypperste til det moderne kontor.

HolmrisOnline leverer møbler i høj kvalitet fra egne fabrikker og en lang række anerkendte brands. Hos Holmrisonline.dk finder du møbler til mødelokale, konferencerum, undervisningslokale, café og loungeområde. Vi leverer i hele Danmark og kan også hjælpe med opbæring og montering.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf., mail eller via chatten, hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller søger gode råd til indretningen.

Åbningstider:
Mandag - Torsdag:
Kl. 8.00 - 16.00
Fredag:
Kl. 8.00 - 15.000

Holmrisonline A/S     Mindet 2. 2. Sal     8000 Aarhus C.     Tlf. 40 44 47 47     info@holmrisonline.dk
Klik mig