Fællesområder
Pris
6 stk
1 stk
2 stk
2 stk
KATEGORI
1 stk
1 stk
MÆRKE
1 stk
5 stk
1 stk
1 stk
4 stk
FORM
1 stk
1 stk

Fællesområder

Smart og komplet møblering

Skal I møblere et fællesrum eller fællesområde, så er vores smarte loungemøbler et naturligt valg. Vi kan lave en komplet møblering med stole, cafeborde, sofaer, puffer og magasinholdere.

Vores møbler fås i flere farver og nogle sågar i forskellige udformninger og dermed kan de passe til stort set alle fællesområder.


Gratis rådgivning: Kontakt os og få en skræddersyet kontorløsning til din virksomhed.Læs mere om møbler til fællesrummet

Møbler til fællesrum og lounge

Holmrisonline bestyres af kompetente folk med 30 års erfaring i salg af møbler. Vi er eksperter i møbler til offentlige institutioner, undervisningssektoren og erhvervslivet.

Ønsker I et godt tilbud på møbler til et fællesområde eller en lounge, så kontakt os på 40 44 47 47, i chatten her på siden eller på info@holmrisonline.dk.

Om Holmrisonline

Kontormøbler og designmøbler til kontoret har været kernefokus hos Holmris i 3 generationer. Vi har store krav til produktionen og ønsker kun at forhandle det ypperste til det moderne kontor.

HolmrisOnline leverer møbler i høj kvalitet fra egne fabrikker og en lang række anerkendte brands. Hos Holmrisonline.dk finder du møbler til mødelokale, konferencerum, undervisningslokale, café og loungeområde. Vi leverer i hele Danmark og kan også hjælpe med opbæring og montering.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf., mail eller via chatten, hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller søger gode råd til indretningen.

Åbningstider:
Mandag - Torsdag:
Kl. 8.00 - 16.00
Fredag:
Kl. 8.00 - 15.000

Holmrisonline A/S     Mindet 2. 2. Sal     8000 Aarhus C.     Tlf. 40 44 47 47     info@holmrisonline.dk
Klik mig