Erik Jørgensen
MÆRKE
2 stk

Erik Jørgensen

Erik Jørgensen Møbelfabrik er kendt for sit flotte håndværk og sin passion for design. Virksomheden bestræber sig på at lave møbler i høj kvalitet, der holder i mange år, samtidig med de gerne vil åbne øjnene for nye måder at se og lave møbler på. Erik Jørgensen er også kendt for at have stor ekspertise inden for polstring, hvilket nok skal ses i lyset af, at grundlægger Erik Jørgensen var uddannet møbelpolstrer.

Læs mere om Erik Jørgensen her

Erik Jørgensen er i dag ejet af Niels og Ole Jørgensen, som er sønner af grundlæggeren. Virksomheden blev grundlagt i et lille værksted i Svendborg i 1954. Her startede Erik Jørgensen med at polstre møbler for lokalsamfundet, men han kom  hurtigt i gang med selv at udvikle møbler. I 1960’erne havde han sin første sofakollektion klar.

Erik Jørgensen var dygtig til at producere møbler og kom derfor hurtigt i kontakt med flere danske designere. I 1964 indgik han et samarbejde med den anerkendte Poul M. Volther. Dette samarbejde kom der blandt andet den unikke Corona stol ud af. En stol, som den dag i dag stadig er en populær og eftertragtet stol. I 1988 blev Erik Jørgensen kontaktet af Hans J. Wegner, der havde hørt om hans evner inden for polstring. Han bad Erik Jørgensen om at polstre sin Oxchair stol, som havde vist sig at være en udfordring for andre møbelpolstrere. Dette viste sig at være et godt valg, da stolen året efter blev lanceret på en møbelmesse i Milano. Både Corona og Oxford stolen finder du her på siden. Samarbejdet med designere har altid været en vigtig del af Erik Jørgensens DNA, og i dag tæller designerne blandt andet Louise Campbell, Tine Mouritsen, GamFratesi, Andersson & Voll samt Anne Lorenzen.

Om Holmrisonline

Kontormøbler og designmøbler til kontoret har været kernefokus hos Holmris i 3 generationer. Vi har store krav til produktionen og ønsker kun at forhandle det ypperste til det moderne kontor.

HolmrisOnline leverer møbler i høj kvalitet fra egne fabrikker og en lang række anerkendte brands. Hos Holmrisonline.dk finder du møbler til mødelokale, konferencerum, undervisningslokale, café og loungeområde. Vi leverer i hele Danmark og kan også hjælpe med opbæring og montering.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf., mail eller via chatten, hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller søger gode råd til indretningen.

Åbningstider:
Mandag - Torsdag:
Kl. 8.00 - 16.00
Fredag:
Kl. 8.00 - 15.000

Holmrisonline A/S     Mindet 2. 2. Sal     8000 Aarhus C.     Tlf. 40 44 47 47     info@holmrisonline.dk
Klik mig