Choise Line
Pris
2 stk
1 stk
1 stk
KATEGORI
2 stk
1 stk
MÆRKE
5 stk
MATERIALE
3 stk
FORM
1 stk
1 stk
LÆNGDE
3 stk
3 stk
3 stk
3 stk
DYBDE
2 stk
3 stk
1 stk
HØJDE
1 stk

Choise Line

Kontormøbler i dansk design


Choise Line er en mindre dansk møbelvirksomhed, som holder til i Vejle, hvorfra de sælger egne møbler og kombinerer deres produktsortiment med nogle af branchens stærkeste agenturer. Choise Line udvikler produkter med en kombination af stærke koncepter, håndværksmæssige traditioner og moderne teknologi, som sikrer dig fordelene ved funktionalitet og design. Choise Line har et meget bredt sortiment af kontormøbler - herunder hæve sænke borde og produkter til konferencerum, kantiner, kontorer, auditorier og receptioner.


Læs mere om Choiseline her

Choise Lines møbelfilosofi bygger på tanken om, at teknologi bør være til for menneskets skyld og ikke omvendt. Derfor får du møbler, som udnytter teknologiens fordele, men som er tilpasset dig. Choise Line samarbejder med de prisvindende møbelarkitekter; Johannes Foersom og Peter Hjort-Lorenzen, som har skabt serien Site, hvor fokus har været at tilpasse sig de skiftende behov i den enkeltes arbejdssfære, samt den kommunikation og dynamik, der er essentiel for en virksomhed i dag. Med serien Site har Foersom og Hjort-Lorenzen sammensmeltet praktiske funktioner og æstetik, i et fleksibelt møbelsystem med personlige muligheder.
Choiseline Square Hæve Sænkebord
Choiseline Square Hæve Sænkebord Før DKK 7.469,00
DKK 3.313,00

Om Holmrisonline

Kontormøbler og designmøbler til kontoret har været kernefokus hos Holmris i 3 generationer. Vi har store krav til produktionen og ønsker kun at forhandle det ypperste til det moderne kontor.

HolmrisOnline leverer møbler i høj kvalitet fra egne fabrikker og en lang række anerkendte brands. Hos Holmrisonline.dk finder du møbler til mødelokale, konferencerum, undervisningslokale, café og loungeområde. Vi leverer i hele Danmark og kan også hjælpe med opbæring og montering.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf., mail eller via chatten, hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller søger gode råd til indretningen.

Åbningstider:
Mandag - Torsdag:
Kl. 8.00 - 16.00
Fredag:
Kl. 8.00 - 15.000

Holmrisonline A/S     Mindet 2. 2. Sal     8000 Aarhus C.     Tlf. 40 44 47 47     info@holmrisonline.dk
Klik mig