Chat Board Tilbehør
Pris
3 stk
MÆRKE
3 stk

Chat Board Tilbehør

Lad ideerne blomstre


Chat boardet er en glastavle, og det er derfor vigtigt, at dit udstyr egner sig til overfladen. Vi har derfor sikret, at du her finder alt det chat board-tilbehør, du har brug for – som penne, magneter, rensesvampe og rensevæske.

Med vores tilbehør til din whiteboard-løsning er du sikret, at de gode idéer kan blomstre. Chat boardet er nemlig en yderst funktionel tavle, som egner sig til mind mapping, brainstorming, visualisering og kommunikation i al almindelighed.


Læs mere om Chatboard tilbehør her

Whitebord tilbehør til gode priser


Vores chat board pynter i ethvert kontormiljø – men uden det rette tilbehør har dette whiteboard dog ikke meget funktionalitet. Vi er derfor stolte af at kunne tilbyde alt, hvad du har brug for til at sætte de gode idéer fri.

Gennem Holmrisonlines mangeårige erfaring har vi opbygget ekspertise i at servicere erhvervsliv, offentlige institutioner og undervisningssektoren med løsninger, som skaber værdi. Tag derfor blot et blik gennem vores sortiment og se, om vores whiteboard tilbehør ikke også kan hjælpe dig.

Om Holmrisonline

Kontormøbler og designmøbler til kontoret har været kernefokus hos Holmris i 3 generationer. Vi har store krav til produktionen og ønsker kun at forhandle det ypperste til det moderne kontor.

HolmrisOnline leverer møbler i høj kvalitet fra egne fabrikker og en lang række anerkendte brands. Hos Holmrisonline.dk finder du møbler til mødelokale, konferencerum, undervisningslokale, café og loungeområde. Vi leverer i hele Danmark og kan også hjælpe med opbæring og montering.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf., mail eller via chatten, hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller søger gode råd til indretningen.

Åbningstider:
Mandag - Torsdag:
Kl. 8.00 - 16.00
Fredag:
Kl. 8.00 - 15.000

Holmrisonline A/S     Mindet 2. 2. Sal     8000 Aarhus C.     Tlf. 40 44 47 47     info@holmrisonline.dk
Klik mig