Sådan monterer du glastavler og magasinholdere fra Chatboard

De magnetiske tavler og magasinholdere fra Chat Board er et flot stykke design, som kan bruges i både mødelokaler, konferencerum og loungeområder på arbejdspladsen eller i klasseværelset på skolen.
Tavlerne er magnetiske, så der kan hænges artikler, billeder eller andet op på dem, og samtidig kan man både skrive og tegne på tavlerne med smarte dry-erase tuscher. Glastavlerne fås desuden i mange forskellige størrelser, og de fungerer altså meget alsidigt, og også derfor kan de bruges i flere forskellige sammenhænge.
Det samme gælder for magasinholderne, som, udover at være magnetiske, har plads til en masse magasiner og blade og samtidig kan være med til at skabe en dejlig atmosfære i ethvert arbejdsrum eller klasselokale, hvor der kan være brug for et hyggeligt afslapningshjørne.
Nemme at montere

Udover at Chat Board-produkterne er flotte og utrolig brugbare er de også nemme at montere og hænge op på væggene. Både glastavler og magasinholdere består af en glasplade med bløde kanter og afrundede hjørner, som er lamineret til en stålplade med bukkede kanter.Stålpladen er bukket, så den nemt kan hænges op på den klemskinne, der følger med både tavle og magasinholder. Klemskinnen monteres på væggen med to skruer, og når den er sat op, kommer både tavle og magasinholder til at sidde helt perfekt.
Billederne af magasinholderne viser desuden, at der nederst på bagsiden af magasinholderen er et lille stykke dobbeltklæbende velcro. Velcrostykket hjælper til at holde magasinholderen helt fast til væggen. Det gør, at magasinholderen sidder fuldstændig fast, også når der tages blade op eller lægges i. Det er ikke nødvendigt med velcro i bunden af Chat Board tavlerne, da de er større og derfor automatisk falder helt ind til væggen.


Både glastavler og magasinholdere kan altså let monteres på klemskinnen, og resultatet bliver et flot, farverigt og stilet udtryk.Få råd og vejledning hos os

På billederne kan du se, hvordan Chat Board-produkterne er monteret samt få inspiration til, hvordan I kan bruge både tavler og magasinholdere på jeres arbejdsplads. Har du spørgsmål til vores produkter eller brug for råd i forbindelse med indretningen af et godt, fysisk arbejdsmiljø er du velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak.Relaterede varer
Chat Board Leaf Green Glastavle
Chat Board Leaf Green Glastavle
Før DKK 415,00
DKK 323,70
Chat Board Magasinholder
Chat Board Magasinholder
Før DKK 795,00
DKK 620,10
Chat Board Mobil Tavle
Chat Board Mobil Tavle
Før DKK 9.000,00
DKK 7.020,00
Chat Board Orange Glastavle
Chat Board Orange Glastavle
Før DKK 415,00
DKK 323,70
 


Om Holmrisonline


Kundeservice