Bordskærmvæg
Pris
6 stk
MÆRKE
7 stk
5 stk
1 stk

Bordskærmvæg

Bordskærm til afskærmning og opbevaring.


En bordskærm er et godt værktøj, når der skal arbejdes koncentreret. En bordskærm fra Holmrisonline er nem at montere på de fleste slags bordplader og kan udover afskærmning bruges til støjdæmpning. Hvis du ønsker mere effektiv støjdæmpning, bør du vælge egentlige skærmvægge eller akustik plader til væggen. Vil du gerne kombinere afskærmning med opbevaring, anbefaler vi en bordskærm med funktionslister, som man kan hænge alverdens kontorartikler op på.


Gratis rådgivning: Kontakt os og få en skræddersyet kontorløsning til din virksomhed.Læs mere om bordskærme her

En bordskærm er guld værd i følgende situationer: Når der er meget larm fra ”naboen”, kan en bordskærm dæmpe lyden. Bordskærmen skal have den rigtige højde og stå mellem larmen og det skrivebord, den sidder fast på. Når der er et forstyrrende visuelt element, der gør det svært at koncentrere sig, kan en bordskærm give ro. Når virksomheder investerer i bordskærme, skyldes det mindst lige så ofte visuel støj som almindelig uro. Når der mangler plads på skrivebordet, og der ikke er plads til et større bord, kan en tilbygning i højden give større leverum. Nogle bordskærme kommer med funktionslister og lignende, der gør, at man både kan opbevare kontorartikler lodret og vandret.

Holmrisonline tilbyder forskellige bordskærme at vælge mellem:

Soneo bordskærm fra Abstracta er en serie af lydabsorberende produkter, der fås som både skærmvæg, akustik panel eller som bordskærm. Denne bordskærm er opbygget af en massiv træramme, der indeholder lydabsorberende mineraluld. Den er polstret i stoftypen Event Screen, der fås i mange farver.

Abstracta Alumi bordskærm er en videreudvikling af skærmvæggen i samme serie. Alumi bordskærm monteres direkte på kanten af bordet med beslag, der er inkluderet. Bordskærmens ramme består af en hvid eller naturanodiseret aluminium, hvilket sikrer en glat og stabil ramme.

VIP Bordskærmvægge fra Borks Patenttavler, der nu er ejet af Abstracta har det karakteristiske design fra VIP-serien med to kantlister i mat anodiseret aluminium, som skaber en flot ramme om bordskærmvæggens top og bund. Har du brug for vores assistance til at vælge den optimale bordskærm, er du velkommen til at ringe til os på 40 44 47 47 eller bruge vores kontaktformular.

Om Holmrisonline

Kontormøbler og designmøbler til kontoret har været kernefokus hos Holmris i 3 generationer. Vi har store krav til produktionen og ønsker kun at forhandle det ypperste til det moderne kontor.

HolmrisOnline leverer møbler i høj kvalitet fra egne fabrikker og en lang række anerkendte brands. Hos Holmrisonline.dk finder du møbler til mødelokale, konferencerum, undervisningslokale, café og loungeområde. Vi leverer i hele Danmark og kan også hjælpe med opbæring og montering.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf., mail eller via chatten, hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller søger gode råd til indretningen.

Åbningstider:
Mandag - Torsdag:
Kl. 8.00 - 16.00
Fredag:
Kl. 8.00 - 15.000

Holmrisonline A/S     Mindet 2. 2. Sal     8000 Aarhus C.     Tlf. 40 44 47 47     info@holmrisonline.dk
Klik mig