Barstole
Pris
4 stk
7 stk
2 stk
1 stk
MÆRKE
1 stk
10 stk
10 stk
3 stk
2 stk
2 stk
9 stk
6 stk
6 stk

Barstole

Barstole til uformelle og hurtige møder


Hos Holmrisonline fører vi en række forskellige barstole. Det betyder, at du med sikkerhed kan finde en stol, som både i farve og design passer til jeres loungeområde.

Barstolen egner sig til at skabe områder, hvor I kan træffes til uformelle og hurtige møder. Hermed er den god til at tilføre lidt adspredelse gennem dagen - og det styrker arbejdsglæden.


Gratis rådgivning: Kontakt os og få en skræddersyet kontorløsning til din virksomhed.
Læs mere om barstole her

Vi sælger barstole til gode priser


Holmrisonline har med over 30 år i branchen fået et godt kendskab til møbelmarkedet. Det betyder, at vi kan genkende kvalitet, når vi ser det. Samtidig sikrer vores online-showroom her på siden, at vi undgår unødvendige udgifter �� hermed sikrer vi, at du finder jeres næste barstole til fornuftige priser.

Har du spørgsmål til vores sortiment, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi står klar via både telefon, chat og e-mail.

Om Holmrisonline

Kontormøbler og designmøbler til kontoret har været kernefokus hos Holmris i 3 generationer. Vi har store krav til produktionen og ønsker kun at forhandle det ypperste til det moderne kontor.

HolmrisOnline leverer møbler i høj kvalitet fra egne fabrikker og en lang række anerkendte brands. Hos Holmrisonline.dk finder du møbler til mødelokale, konferencerum, undervisningslokale, café og loungeområde. Vi leverer i hele Danmark og kan også hjælpe med opbæring og montering.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf., mail eller via chatten, hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller søger gode råd til indretningen.

Åbningstider:
Mandag - Torsdag:
Kl. 8.00 - 16.00
Fredag:
Kl. 8.00 - 15.000

Holmrisonline A/S     Mindet 2. 2. Sal     8000 Aarhus C.     Tlf. 40 44 47 47     info@holmrisonline.dk
Klik mig