Arnesco
Pris
2 stk
4 stk
4 stk
1 stk
1 stk
MÆRKE
20 stk

Arnesco

Arnesco har siden 1986 distribueret og leveret designprodukter af højeste kvalitet til blandt andet kontoret. Virksomheden råder i dag over 7 leverandører, der laver produkter inden for møbler, magasinholdere, skraldespande, stumtjenere og andre tilbehørsprodukter til arbejdspladsen.

Produkterne sælges via forhandlere som eksempelvis os i Danmark, Sverige, Norge, Grønland, Island og Færøerne. Blandt de 7 leverandører hos Arnesco finder du produkter fra Van Esch, Cascando, B-Line og Rexite.

Om Holmrisonline

Kontormøbler og designmøbler til kontoret har været kernefokus hos Holmris i 3 generationer. Vi har store krav til produktionen og ønsker kun at forhandle det ypperste til det moderne kontor.

HolmrisOnline leverer møbler i høj kvalitet fra egne fabrikker og en lang række anerkendte brands. Hos Holmrisonline.dk finder du møbler til mødelokale, konferencerum, undervisningslokale, café og loungeområde. Vi leverer i hele Danmark og kan også hjælpe med opbæring og montering.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf., mail eller via chatten, hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller søger gode råd til indretningen.

Åbningstider:
Mandag - Torsdag:
Kl. 8.00 - 16.00
Fredag:
Kl. 8.00 - 15.000

Holmrisonline A/S     Mindet 2. 2. Sal     8000 Aarhus C.     Tlf. 40 44 47 47     info@holmrisonline.dk
Klik mig