Andersen Furniture
Pris
2 stk
1 stk
2 stk
2 stk
8 stk
KATEGORI
3 stk
2 stk
4 stk
3 stk
MÆRKE
17 stk
MATERIALE
2 stk
FORM
2 stk
1 stk
LÆNGDE
1 stk
2 stk
1 stk
DYBDE
1 stk
1 stk
HØJDE
1 stk

Andersen Furniture

Kvalitetsmøbler fra Andersen Furniture


Hos Holmrisonline A/S er vi glade for at byde Andersen Furniture velkommen på vores webshop. Andersen Furniture er nok bedre kendt under navnet Brødrene Andersen, men selvom de har skiftet navn for at tilpasse sig et internationalt marked, så er møblerne stadig i samme flotte design og høje kvalitet.


Læs mere om Andersen Furniture

Andersen Furniture blev etableret tilbage i 1916 af snedkermester I.C.A. Jensen. I 1978 køber brødrene Knud og Vagn Andersen virksomheden og etablerer møbelsnedkeriet, som vi indtil 01.07.2014 har kendt som Brødrene Andersen. Siden etableringen af Brødrene Andersen Møbelsnedkeri har man produceret arkitekttegnede møbler i høj kvalitet, og det er stadig tydeligt, at den håndværksmæssige stolthed skinner igennem, når man ser et møbel fra Andersen. Virksomheden er i dag ledet af brødrene Jørgen og Henrik Andersen, som er 2 generation i virksomheden. Andersen har i dag, som nogen af de sidste i branchen, deres produktion i Danmark, nærmere bestemt i Hinnerup nord for Aarhus. Her har man til stadighed møbelsnedkere ansat, som laver en stor del af møblerne i hånden, da man tror på ekstraordinære møbler, der er skabt med hjertet.

Andersen Furniture har altid haft en lang tradition for samarbejde med arkitekter. Dette fokus har resulteret i mange møbelklassikere, og de senere år er disse også blevet belønnet med anerkendte designpriser.

Én af disse designere er Ditlev Karsten, der siden 1984 har drevet egen tegnestue og designet skænke, vitrine og flere bordserier.

En anden samarbejdspartner er Hans Thyge & Co., som efterhånden har designet mange succesfulde møbler til det danske kontraktmarked. For Andersen Furniture har tegnestuen designet serien Forum, der indeholder foldebord, konferencebord og en mødestol. Hans Thyge er også kendte for deres langvarige samarbejde med Labofa, som har resulteret i flere skolemøbler.

byKATO har eksisteret siden 2010 og har et tæt samarbejde med Andersen Furniture. Karl Rossell og Tonny Glismand er mændene bag byKATO, og ambitionen for samarbejdet med Andersen Furniture er at bygge bro mellem kommercielt, industrielt design og god håndværksmæssig kvalitet. Det har resulteret i flere prisvindende møbler, som S1 reol, S3 reol, T1 bordet og TAC stolen.
Andersen S3 Reol
Andersen S3 Reol DKK 19.920,00
Andersen D1 Skrivebord
Andersen D1 Skrivebord DKK 6.396,00
Andersen T3 Udtræksbord
Andersen T3 Udtræksbord DKK 20.760,00
Andersen Forum Foldebord
Andersen Forum Foldebord DKK 15.950,00
Andersen TAC Stol
Andersen TAC Stol DKK 2.796,00
Andersen T1 Udtræksbord
Andersen T1 Udtræksbord DKK 11.960,00

Om Holmrisonline

Kontormøbler og designmøbler til kontoret har været kernefokus hos Holmris i 3 generationer. Vi har store krav til produktionen og ønsker kun at forhandle det ypperste til det moderne kontor.

HolmrisOnline leverer møbler i høj kvalitet fra egne fabrikker og en lang række anerkendte brands. Hos Holmrisonline.dk finder du møbler til mødelokale, konferencerum, undervisningslokale, café og loungeområde. Vi leverer i hele Danmark og kan også hjælpe med opbæring og montering.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf., mail eller via chatten, hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller søger gode råd til indretningen.

Åbningstider:
Mandag - Fredag:
Kl. 8.00 - 17.00

Holmrisonline A/S     Inge Lehmanns Gade 10. 6. Sal     8000 Aarhus C.     Tlf. 40 44 47 47     info@holmrisonline.dk
Klik mig