Abstracta Tilbehør
Pris
7 stk
2 stk
MÆRKE
2 stk

Abstracta Tilbehør

Hos Holmrisonline kan du købe masser af de gode Abstracta møbler. Vi har også gjort det nemt for dig at finde det tilbehør til Abstracta møblerne, som du har behov for, da vi har samlet alt Abstracta tilbehør på denne side.

Kender du ikke Abstracta, så skal du vide, at de specialiserer sig i akustik, lydabsorberende møbler og producerer indretningsløsninger af meget høj klasse til arbejdspladser, som vil have et lydniveau, som alle medarbejdere kan være i.


Læs mere om Abstracta tilbehør her

Tilbehør til Abstracta møbler til god pris


Ben til skærmvægge, skinner, beslag og startsæt til whiteboards er blot noget af det Abstracta tilbehør, du kan købe via holmrisonline.dk.

Når du handler med os, så handler du med eksperter. Vi har over 30 års erfaring i salg af møbler til kontraktmarkedet, og vi arbejder hver dag på at gøre salg af kontormøbler så enkelt som overhovedet muligt. Har du spørgsmål, eller er du i tvivl om, hvilket tilbehør til Abstracta, du skal bruge, så kontakt os. Så finder vi løsningen sammen og sørger for at du bliver tilfreds med din løsning.

Om Holmrisonline

Kontormøbler og designmøbler til kontoret har været kernefokus hos Holmris i 3 generationer. Vi har store krav til produktionen og ønsker kun at forhandle det ypperste til det moderne kontor.

HolmrisOnline leverer møbler i høj kvalitet fra egne fabrikker og en lang række anerkendte brands. Hos Holmrisonline.dk finder du møbler til mødelokale, konferencerum, undervisningslokale, café og loungeområde. Vi leverer i hele Danmark og kan også hjælpe med opbæring og montering.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf., mail eller via chatten, hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller søger gode råd til indretningen.

Åbningstider:
Mandag - Torsdag:
Kl. 8.00 - 16.00
Fredag:
Kl. 8.00 - 15.000

Holmrisonline A/S     Mindet 2. 2. Sal     8000 Aarhus C.     Tlf. 40 44 47 47     info@holmrisonline.dk
Klik mig