Reoler og opbevaring

Tabel Liste

Sorter faldende

1-36 of 51

Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel Liste

Sorter faldende

1-36 of 51

Side:
  1. 1
  2. 2

Dansk produceret Reol

Vores reolsystemer er produceret på egen fabrik i Bjerringbro. På denne måde sikrer vi en høj kvalitet! Du finder både endereoler, kontorreoler og andre typer reoler i vort sortiment.

Vores fabrik i Bjerringbro leverer både reoler og andre kontormøbler, til en stor del af det skandinaviske møbelmarked, og vi er altid garant for en høj kvalitet og hurtig levering.

Vi arbejder sammen med kendte designere om at finde de bedste designs, og vi er netop kendt for stilrene skandinaviske linjer i vore designs. Du kan se alle vore forskellige typer og systemer, og mangler du en bestemt type reol er du velkommen til at kontakte os. Du kan desuden se samtlige systemer og reoler i vore showrooms rundt om i landet.

Special producerede kontorreoler

Ønsker du en specialdesignet kontorreol eller et større reolsystem, så kan vi også hjælpe! Kontormøblerne skal passe sammen, og nogle gange skal der en skræddersyet løsning til.
Kontakt os på email info@holmrisonline.dk eller på tlf 71 99 36 16.

>> Gå til forsiden.

 

Vi er e-mærket for sikker nethandel
modtag vores nyhedsbrev

* required fields

75 års erfaring

Kontormøbler og designermøbler til kontoret har været kernefokus hos Holmris i 3 generationer. Det er 75 år siden de første kontormøbler blev produceret på vore egne fabrikker ved Bjerringbro, hvor vi stadig har produktion. Vi arbejder på altid at have det bredeste udvalg, så vi kan tilbyde dig et bredt sortiment i højeste kvalitet. Vi har store krav til produktionen, og ønsker kun at forhandle det ypperste til det moderne kontor og boligindretning.

Vores ambition er at have de bedste priser på markedet, og vi står altid til rådighed, hvis du skal have et godt tilbud på møbler til kontoret.

Læs mere

 

Vi hjælper gerne med at finde de rette løsninger, og har du spørgsmål omkring vores konferencemøbler, lounge møbler, designermøbler etc., så er vi altid klar til at hjælpe dig. Du kan fange os via telefon, e-mail eller via chatfunktionen i bunden af siden. Vi sidder fysisk placeret på Holmris+Flexforms kontor i Løsning, hvor vi desuden har et af vore showrooms.

Du kan også se mange af kontormøblerne i vores showrooms i Køge og Birkerød, så der er aldrig særlig langt til nærmeste showroom.

Læs mere