Kontorstole

Tabel Liste

Sorter faldende

1-36 of 64

Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel Liste

Sorter faldende

1-36 of 64

Side:
  1. 1
  2. 2

Kontorstole til alle typer opgaver

Når du vælger den helt rigtige kontorstol, kan du mindske antallet af sygedage på arbejdspladsen betragteligt. En god sidekomfort er helt essentiel for dig og dine medarbejdere, hvis man vil forebygge rygskader, musearme og andre fysiske skavanker. Kontorstolenes ergonomi skal gerne være i top. I vores sortiment har vi designer kontorstole, ergonomiske kontorstole, kontorstole med armlæn osv. og altid i mange forskellige varianter. Vi hjælper gerne med råd og vejledning til hvilken kontorstol, der passer lige præcis til dig.

Ergonomisk kontorstol

Hos Holmris er det vigtigt for os, at du står tilbage med en fornemmelse af, at du har fået en ergonomisk kontorstol til den helt rigtige pris. Da vi ikke er bundet af overvældende lagerudgifter til vore kontormøbler, kan vi tilbyde dig et meget bredt udvalg af gode designerstole.
Prisen på en god ergonomisk kontorstol afhænger meget af, hvilken model og kvalitet du vælger, og derfor står vi meget gerne til rådighed, hvis du har spørgsmål i forbindelse med køb af din nye kontorstol. Start med at finde en god kontorstol med vore filtre i venstre side.

Design i højsædet

Ved udvælgelse af sortiment til vores online shop, er det vigtigt for os at ergonomi og design er i højsædet. Derfor vælger vi også kun de bedste danske og udenlandske kontorstole, og kigger altid på kvalitet frem for pris, når vi udvælger stolene til vore sortiment. For os handler det ikke om at en kontorstol udelukkende skal være en fryd for øjet, vi udvælger først og fremmest med mennesket i centrum, og med øje for sidekomfort og design. Bl.a. kan Håg Capisco 8106 modellen anbefales til kontormiljøet, hvor der bruges mange timer foran skærmen. Håg kontorstole er verdenskendte for deres stilfulde design og sublime komfort. Det er en norsk produceret designer kontorstol med  min. 5 års garanti. Du finder alle Håg kontorstole her.

Heldigvis udelukker det ene ikke det andet, og derfor er vores sortiment fyldt med design kontorstole, som ikke kun har et flot design, men hvor der også er gennemtænkt ergonomi og siddekomfort at hente.

Håg, Viasit, RBM, RH, Dauphin og flere mærker

Vi har kun de bedste leverandører i vort sortiment, som kan levere dit kontormøbel i høj kvalitet og rimelig garanti betingelser. Vores sortiment består af kontorstole fra Håg (Capisco), Viasit, RBM, Labofa, Lanab, Dauphin og RH stolen. Alle vores leverandører har tradition for at levere gode kontorstole i skandinavisk design, og hvor de ved udviklingen og designet af kontorstolene har haft menneskedet i centrum.

Specielt norske Håg er kendt for kontorstole i meget høj kvalitet. Vi tilbyder håg modellerne med 5-10 års garanti, og kan hjælpe dig uanset hvilken håg kontorstol du leder efter. Det er en af de bedste kontorstole mærker du finder, og med en model fra Håg bliver du aldrig skuffet, da de har utrolig høj kvalitet og holdbarhed. En stol som fx. Capiscoen er designet, så du også kan vende den 180 grader, og sidde den anden vej. Det betyder, at du kan afveksle din siddestilling i løbet af dagen. Det er en meget smart mulighed, da siddestilling på kontorstolen har stor indvirkning på ryggen og kroppens velvære, og skiftende arbejdsstillinger er en rigtig god ting.

Leder du efter en speciel stol?

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du leder efter en specielt kontorstol, som du ikke finder på siden. Måske har du allerede nogle matchende kontorstole på kontoret, og har brug for at supplere med samme model, og så kan vi formodentlig hjælpe dig. Vi har nemlig god kontakt til en lang række producenter, og hurtigt kan bestille langt de fleste modeller og mærker hjem til dig.

Vi har valgt at have de mest populære modeller på siden, og de fleste af kontorstolene genkender du sikkert, men vi hører altid gerne fra dig hvis du har specielle ønsker.

Nogle modeller kan være gået ud af produktion, men så er der ofte en model som minder meget om den originale kontorstol, så du kan få suppleret kontoret med en model, som vil være nærmest identisk.

Du er altid velkommen i vore showrooms

Vi har showrooms med kontorstole i Hvidovre, Løsning (mellem Vejle og Horsens) og Holstebro, og her har vi ikke kun et bredt udvalg af kontorstole, men også en lang række andre møbler til kontoret. Du kan prøve og mærke kvaliteten. En kontorstol er en personligt sag, da de fleste af os bruger mange timer om dagen på den, og det er vigtigt at få en model, som passer godt til kroppen. Vi vejleder dig gerne omkring ergonomi og pasform, og kan klæde dig godt på til at vælge den kontorstol der passer bedst til dig og til kontoret.

Der er mange designs og farver, og derfor kan det være rart at få lov at afprøve kontorstole inden køb. Vi kan også lave pakkeløsninger, hvor du køber kontorstole sammen med fx. hæve sænkeborde eller andre kontormøbler, og der kan det være en god ide at samle indkøbet hos os, så du opnår en god rabat. Vi hjælper dig gerne med at få sammensat en løsning, som passer godt til dit behov.

Uanset hvor du er i landet er du forholdsvis tæt på et af vores showrooms, hvor du finder et bredt udvalg af kvalitets kontorstole.

>> Fortsæt til forsiden, hvis du vil se hele vort udvalg af kontormøbler.