Konferencestole

Tabel Liste

Sorter faldende

1-36 of 73

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel Liste

Sorter faldende

1-36 of 73

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Konferencestole - god komfort til møder

Vi har alle sammen siddet til et mødet, hvor vi pludselig begynder at sidde uroligt, og ikke kan koncentrere os om selve mødet. Pludselig er vi mere fokuseret på siddekomfort - pga. en billig konferencestol - end på mødets agenda. Hvis designet er for billigt gør kontormøblernes komfort det ved os.

Derfor spiller valget af konferencestole til auditorium, mødelokale og konferencelokale en stor rolle, både når det drejer sig om design, men især når det drejer sig om hvilken komfort du tilbyder til dine mødedeltagere.

Høj komfort og kvalitet, bør altid være i højsædet når du vælger din konferencestol. For billige kontormøbler er som regel en dårlig investering på den lange bane.

Varieret sortiment af høj kvalitet

Når vi udvælger vores sortiment af konferencestole, fokuserer vi primært på kvalitet, men vi fokuserer også på både at have billige konferencestole og konferencestole i den dyere ende.

Derfor varierer vores sortiment prisklasse, men vi har altid primært fokus på at levere den højeste kvalitet. Derfor samarbejder vi også kun med leverandører som har tradition for at levere stole i højeste kvalitet. Vi samarbejder blandt andre med Fredericia Furniture, Håg, RBM, RH stolen, Eric Jørgensen, Hay furniture og mange flere omkring vores sortiment af konferencestole.

Hvis du leder efter en helt specifik konferencestol, så er du meget velkommen til at kontakte os. Så kan vi undersøge både pris og leveringstid. Hvis vi ikke kan skaffe den ønskede stol, kan vi altid finde en tilsvarende konferencestol eller kontormøbel som alternativ. Følg dette link, hvis ud i stedet søger efter kontorstole.

Ring til os på 71 99 36 16 eller skriv på info@holmrisonline.dk hvis du vil høre mere eller har spørgsmål om konferencestole, indretning af konferencelokalet eller andet der relaterer sig til kontormøbler.

Vi er e-mærket for sikker nethandel
modtag vores nyhedsbrev

* required fields

75 års erfaring

Kontormøbler og designermøbler til kontoret har været kernefokus hos Holmris i 3 generationer. Det er 75 år siden de første kontormøbler blev produceret på vore egne fabrikker ved Bjerringbro, hvor vi stadig har produktion. Vi arbejder på altid at have det bredeste udvalg, så vi kan tilbyde dig et bredt sortiment i højeste kvalitet. Vi har store krav til produktionen, og ønsker kun at forhandle det ypperste til det moderne kontor og boligindretning.

Vores ambition er at have de bedste priser på markedet, og vi står altid til rådighed, hvis du skal have et godt tilbud på møbler til kontoret.

Læs mere

 

Vi hjælper gerne med at finde de rette løsninger, og har du spørgsmål omkring vores konferencemøbler, lounge møbler, designermøbler etc., så er vi altid klar til at hjælpe dig. Du kan fange os via telefon, e-mail eller via chatfunktionen i bunden af siden. Vi sidder fysisk placeret på Holmris+Flexforms kontor i Løsning, hvor vi desuden har et af vore showrooms.

Du kan også se mange af kontormøblerne i vores showrooms i Køge og Birkerød, så der er aldrig særlig langt til nærmeste showroom.

Læs mere