Hæve/sænke borde

Tabel Liste

Sorter faldende

14 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

14 vare(r)

Sænk sygefraværet på din arbejdsplads

Hæve sænke borde øger sundheden på arbejdspladsen. Sygdom forbundet med stillesiddende arbejde er en af de hyppigste årsager til sygemeldinger på kontoret. Dette kan blandt andet være på grund af led og rygsmerter. Med et hæve sænke bord kan du på mange måder forebygge mange af disse sygemeldinger. Hæve sænkebordets forskellige indstillingsmuligheder betyder, at medarbejderen får mulighed for at skifte arbejdsstilling i løbet af dagen, og det vigtigste er at højden på bordet kan indstilles præcis til den højde der passer til personens højde.

Med et af vore hæve sænkeborde kan du variere din arbejdsstilling nemt og simpelt. Du kan, som alternativ, også vælge at skifte kontorstole en gang imellem, og tilpasse højden på både bordet og kontorstolen, eller vælge at løfte hæve sænkebordet helt op i fuld højde og arbejde stående et par timer om dagen.

Hæve sænkeborde produceret i Danmark

Alle vores hæve sænkeborde er dansk produceret. Vi har et tæt samarbejde med virksomheden Linak, som producerer motorerne til vores borde. Bordpladerne producerer vi på egen fabrik i Bjerringbro, hvor vi har haft produktion af møbler i 75 år. Dette tætte samarbejde gør, at vi sammen kan tilbyde helt ekstraordinære standby tider på bordene, utrolig sikker drift samt garantier på alle vores hæve sænkeborde.

Kvaliteten er dansk, og det kan du se og føle når du bruger bordet i det daglige. Der er mange forskellige modeller som hver i sær er godt gennemtænkt i hele designfacen, og alle materialer er af højeste kvalitet. Hæve / sænke funktionen er utrolig driftssikker, og vi ligger en ære i at kvalitetssikre alle vore modeller.

Dansk design i højeste kvalitet

Når vi hos Holmris skal udvikle et nyt hæve sænkebord, sker det altid i samarbejde med en eller flere danske designere og/eller arkitekter. Dette gør vi for at være nytænkende og innovative, og det er også grunden til at vi netop har lanceret en rigtig billig model i god dansk kvalitet, for dig der udover den danske kvalitet har fokus på lav pris.

Du finder hæve sænkeborde fra omkring 2.000 kr og på, og du kan se listen af designere og arkitekter i venstre kolonne ovenfor. Det er bl.a Søren Rose, som står bag Milk serien, KiBiSi, Montana og flere. Disse designere hjælper os med at skabe de bedste hæve sænkeborde på markedet, og vi er meget stolte af disse samarbejder.

Du må gerne have specielle ønsker og behov

Ønsker du at få speciallavet en serie af hæve sænkeborde specielt til jeres behov, eller har du yderligere ønsker omkring materialevalg, farver etc. så kan vi også hjælpe dig, da vi som sagt har egen produktion her i Danmark. Hvis det er tilfældet skal du blot tage fat i os på telefon eller e-mail, så tager vi gerne en dialog med dig omkring mulighederne.

Se hæve sænkebordene i vore tre showrooms

Vi har showroom i Køge, Birkerød og Løsning. Her kan du se det brede udvalg, og du kan desuden afprøve alle vore stole sammen med hæve sænkebordene. Vores sælgere hjælper gerne med at få overblik over de mange muligheder, og skal du bruge flere møbler, kan det være en fordel at samle indkøbene hos os.

Vi har også en række dygtige sælgere, som kan besøge dig, hvis du synes det er lettere at vi kommer til dig. Hvis du ønsker at få besøg en sælger kan du blot kontakte os. De er alle specialister i hæve sænkeborde, og kan hurtigt guide dig til den bedste løsning for din arbejdsplads.

Sidder du tilbage med spørgsmål er du altid velkommen til at tage kontakt. Vores supportere sidder klar på telefonen til at svare på alle spørgsmål du måtte vedrørende hæve sænkeborde og de øvrige møbler du finder på vores hjemmeside.

>> Se hele udvalget af kontormøbler.